Vanilku již tradičně používají francouzští šéfkuchaři do mnoha dezertů včetně známého krému, který od ní dokonce v průběhu času odvodil své jméno – „French Vanilla".
Monin French Vanilla sirup má výraznou krémovou chuť, která dokáže překonat hořkost teplé nebo studené kávy. Vychutnejte si opravdovost vanilkové chuti ve svých kávách, jejích frozen variacích, latté, cappuccinech nebo čajích a mléčných čajích.
TIPY: Monin French Vanilla sirup je ideální pro použití s kávou, kde vyzní plnost a oblost jeho chuti. Napěňte jej s mlékem a znásobte tak jeho plnou vůni a lahodnou chuť. Udělejte si třeba s použitím tyčového mixéru French Vanilla studenou instantní kávu , kterou namixujete do krásně napěněné konzistence spolu s vanilkovou příchutí. Nebo jej zkuste prostě rozmačkat spolu s čerstvým ovocem jako jsou jahody, kiwi, mandarinky a hrušky; zvýrazní jejich chuť, sníží kyselost některých plodů, přičemž si zachová vanilkový nádech.
POUŽITÍ: latté, cappuccina, ledové kávy, čaje.
SLOŽENÍ: cukr, voda, přírodní aroma, kyselina: kyselina citrónová, barvivo: E150a. Obsahuje vanilkový extrakt.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.