Kávovar na přípravu kávy Hario Mizudashi použijete kdykoli a kdekoli. Středně hrubě mletá káva, studená voda a jednoduchý kávovar, který nepotřebuje filtry, sporák ani elektřinu – k dokonalé kávě stačí opravdu málo.
POSTUP:
1. Do pevného filtru nasypte mletou kávu
2. Naplňte nádobu studenou vodou a dejte kávovar na přibližně 8 hodin do lednice. Když tak učiníte večer, už ráno si pochutnáte na fantastické kávě, ke které stačí přidat už jen několik kostek ledu.
3. Hotovo!
Odměnou za několik hodin čekání, během kterých se ze směsi extrahují i chuťové nuance, s nimiž si krátké spaření horkou vodou neporadí, vám bude silná káva s nízkým obsahem kyselin a plnou chutí.
Výsledek je zkrátka fantastický!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.